Welkom op de website van MY Be

Welkom op de homepage van MY Be, een vereniging die zich inzet voor jongeren met een hoog intelligentiequotiënt in België en Frankrijk.

Het is onze missie om een stimulerende en zorgzame omgeving te bieden waarin deze jongeren hun potentieel ten volle kunnen ontplooien, terwijl we hen en hun families steun en een luisterend oor bieden.

Heeft uw jongere HQI?

Zelfs als hij of zij het momenteel moeilijk heeft, is deze HQI goed nieuws: het betekent dat er hulpbronnen beschikbaar zijn waaruit hij of zij kan putten om een vervulde volwassene te worden.

Je kunt meer te weten komen over HQI, HPI, hoogbegaafdheid... waar deze letters voor staan, wat kan worden toegeschreven aan mensen met dit kenmerk, wat soms ten onrechte aan hen wordt toegeschreven en beproefde praktijken met betrekking tot hen.

We zijn ervan overtuigd dat jongeren met HQI echt baat kunnen hebben bij activiteiten met een groep leeftijdsgenoten om emotionele en sociale banden te creëren en hun zelfvertrouwen te verbeteren. We bieden een verscheidenheid aan activiteiten die zijn ontworpen om neuronen, creativiteit, vindingrijkheid en exploratie bij deze jongeren te stimuleren en tegelijkertijd hun sociale ontwikkeling te bevorderen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via

info@my-be.eu

Als je op de hoogte wilt blijven van toekomstige activiteiten, kun je je inschrijven voor onze mailinglijst (6 tot 12 nieuwsbrieven per jaar)

onze nieuwsbrief in het Nederlands te ontvangen onze nieuwsbrief in het Frans te ontvangen